Csapatépítő programok Tihanyban

Vállalati csoporttal, nagy családdal vagy baráti társasággal, iskolai osztállyal érkezel Tihanyba? Tedd emlékezetessé az itt töltött időt csoportos programjainkkal!

Miket szerveztünk korábban?

GPS alapú gyalogos és kerékpártúra a Tihanyi-félsziget kevésbé ismert részein a természetben elrejtett feladatokkal

Gyalogos-kerékpáros túra külföldi diákcsoportnak

Finom falatok, fröccs és páratlan kilátás - egy rövid gyalogtúra után egyedi hangulatú piknikezés az erdőben

Vállalati piknik ügyvédi irodai csapat tagjainak

Vitorlázás - egy igazi csapatsport! A résztvevők egyből ki is próbálhatják újonnan szerzett ismereteiket a Balaton vizén

Vitorlásverseny multinacionális cég középvezetőinek

A legtöbben Tihanyban csak az apátságot, a levendulát és a visszhangot ismerik - ezután az emlékezetes séta után többet is!

Pub kvíz mérnöki konferencia kísérőprogramjaként

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitorlás programok 8-12 személyes hajókkal

Kihagyhatatlan a Balatonnál! A kötetlen hajózás ideje alatt lehetőség van akár fürdésre is. Ha igazi kihívást kerestek, egy gyors elméleti oktatás után ki is próbálhatjátok újonnan szerzett ismereteiteket a Balaton vizén egy igazi vitorlásverseny keretein belül!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezetett kerékpáros és gyalogos túrák

Akár gyalog, akár két keréken, vezetőink szívesen elkalauzolnak az Őrtorony-kilátóhoz és az Aranyházhoz, megmutatják az őslevendulást és a Barátlakásokat, valamint részletesen bemutatják a félsziget egyedi kincseit, természeti és kulturális nevezetességeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felejthetetlen piknik gyönyörű tihanyi tájakon

Finom falatok, fröccs és páratlan kilátás – egy rövid kerékpáros / gyalogtúra után egyedi hangulatú piknikezés a természetben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geocaching túra játékos feladványokkal

GPS alapú gyalogos és kerékpártúra a Tihanyi-félsziget kevésbé ismert részein a természetben elrejtett feladatokkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pub kvíz, borkóstoló egy balatoni szigeten vagy beltéren

Az Aquilo Hotel Panoráma kikötőjének szigete ideális helyszín a balaton-felvidéki borok kóstolásához. Vagy esetleg kipróbálnátok magatokat a népszerű pub kvíz műfajában? Mindkettő tökéletes esőprogram, rossz idő esetén áthelyezhetők a szálloda rendezvénytermébe.

 

 

 

 

 

 

Csapatépítés kooperatív és készségfejlesztő társasjátékokkal

Felejtsétek el a Monopoly, Hotel és Ki nevet a végén? típusú, régimódi játékokat! Játékmestereink olyan társasokat mutatnak nektek, amikkel megismerhetitek egymás erősségeit, közösen nézhettek szembe a csapat előtt álló kihívásokkal és mindeközben sokat nevethettek is!

Exkluzív csapatépítés a Balaton közepén

Felejthetetlen élményt keresel a csapatodnak, amit évekig fogtok emlegetni? Voltatok már szabadulószobában, kalandparkban, paintballozni, és valami újra vágytok? Mit szólnál egy olyan változatos és kötetlen programhoz, amiben mindenki megtalálja a kedvencét?

Napozzatok hatalmas katamaránunk fedélzetén, ugorjatok bombát vagy szaltót a Balaton közepén, próbáljatok ki különleges vízi sporteszközöket — mindezt opcionális étel- és italbekészítéssel, zenével, utánozhatatlan hangulattal.

A 4-5 órás program a következőket tartalmazza:

 

  • vízibázisként szolgáló 22 személyes exkluzív katamarán (fedett kabinnal, mosdóval, fürdőlétrával, BT hangrendszerrell)
  • italbekészítés (borok, sörök, üdítők, szóda) és snack tálak
  • vízi sporteszközök betanítással: SUP, kajak, katamarán, trimarán, óriás matracok
  • opcionális: kikötés után grillvacsora szigetünkön (főétel+desszert)

 

A fenti programokat természetesen a csoport igényei alapján állítjuk össze, lehetőség van ezek kombinálására, bővítésére is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, lépj kapcsolatba velünk!

Aktív Pontunk az Aquilo Hotel Panoráma részeként működik, így csoportos programjainkat szállodai és éttermi szolgáltatásokkal, 100 fős rendezvényteremmel együtt csomagban is tudjuk nyújtani.

A 4 és 6 fős Aquilo Luxusapartmanok családok és baráti társaságok számára kínálnak exkluzív szálláslehetőséget közvetlenül irodánk mellett a Balaton partján.

Eddigi elégedett partnerereink:

Hívj most!
Térkép