Csapatépítő programok Tihanyban

Vállalati csoporttal, nagy családdal vagy baráti társasággal, iskolai osztállyal érkezel Tihanyba? Tedd emlékezetessé az itt töltött időt csoportos programjainkkal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitorlás programok 8-12 személyes hajókkal

Kihagyhatatlan a Balatonnál! A kötetlen hajózás ideje alatt lehetőség van akár fürdésre is. Ha igazi kihívást kerestek, egy gyors elméleti oktatás után ki is próbálhatjátok újonnan szerzett ismereteiteket a Balaton vizén egy igazi vitorlásverseny keretein belül!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezetett gyalogos túrák

Vezetőink szívesen elkalauzolnak az Őrtorony-kilátóhoz és az Aranyházhoz, megmutatják az őslevendulást és a Barátlakásokat, valamint részletesen bemutatják a félsziget egyedi kincseit, természeti és kulturális nevezetességeit – a távot és a nehézséget a csoport igényeihez szabva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felejthetetlen piknik gyönyörű tihanyi tájakon

Finom falatok, fröccs és páratlan kilátás – egyedi hangulatú piknikezés egy rövid gyalogtúra után a természetben vagy akár a Balaton, egy hajó fedélzetén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pub kvíz, borkóstoló egy balatoni szigeten vagy beltéren

Kikötőnk szigete ideális helyszín a balaton-felvidéki borok kóstolásához. Vagy esetleg kipróbálnátok magatokat a népszerű pub kvíz műfajában? Mindkettő tökéletes esőprogram, rossz idő esetén áthelyezhetők a szálloda rendezvénytermébe.

Exkluzív csapatépítés a Balaton közepén

Voltatok már szabadulószobában, kalandparkban, paintballozni, és valami újra vágytok? Felejthetetlen élményt keresel a csapatodnak, amit évekig fogtok emlegetni? Mit szólnál egy olyan változatos és kötetlen programhoz, amiben mindenki megtalálja a kedvencét?

Napozzatok hatalmas katamaránunk fedélzetén, ugorjatok bombát vagy szaltót a Balaton közepén, próbáljatok ki különleges vízi sporteszközöket — mindezt opcionális étel- és italbekészítéssel, zenével, utánozhatatlan hangulattal.

Az akár 4-5 órás program a következőket tartalmazza:
  • vízibázisként szolgáló 22 személyes exkluzív katamarán (fedett kabinnal, mosdóval, fürdőlétrával, BT hangrendszerrel)
  • italbekészítés (borok, sörök, üdítők, szóda) és snack tálak
  • vízi sporteszközök: SUP, kajak, katamarán, trimarán, óriás matracok
  • opcionális: kikötés után grillvacsora szigetünkön (főétel+desszert)

 

A fenti programokat természetesen a csoport igényei szerint állítjuk össze, lehetőség van a programelemek kombinálására, bővítésére is. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, lépj kapcsolatba velünk!

Aktív Pontunk az Aquilo Hotel Panoráma részeként működik, így csoportos programjainkat szállodai és éttermi szolgáltatásokkal, 100 fős rendezvényteremmel együtt csomagban is tudjuk nyújtani.

A 4 és 6 fős Aquilo Luxusapartmanok családok és baráti társaságok számára kínálnak exkluzív szálláslehetőséget közvetlenül irodánk mellett a Balaton partján.

Elégedett partnerereink voltak:

Hívj most!
Térkép