Kerékpárkölcsönző a Tihanyi-félszigeten

Épp beborult az ég és nem lehet strandolni?

Szeretnéd több nap alatt körbetekerni a Balatont?

Vagy csak szimplán kedved támadt bringázni egyet? 

Fedezd fel két keréken a Tihanyi-félsziget kevésbé ismert részeit, ahova a turisták tömege már nem jut el gyalog!

Balaton-parti kölcsönzőnkben, közvetlenül a kerékpárút mellett várunk téged is!

Kerékpárbérlés a bringaút mellett

Jól karbantartott, tiszta, férfi és nőivázas, 28-as méretű trekking kerékpárjaink kis családi bringázásokon és hosszabb túrákon is kényelmesek és könnyen tekerhetőek.

 

Minden biciklinken található csengő, sárvédő és csomagtartó, emellett kérésre ingyen biztosítunk sisakot, kerékpárzárat, kormányra és csomagtartóra szerelhető táskát, szervizkészletet, első és hátsó lámpákat valamint láthatósági mellényt.
   

Tandem, gyermekbicikli, e-bringa

Ha különlegességre, egyedi élményre (vagy akár elismerő pillantásokra) vágysz, próbáld ki tandemünket – kiváló romantikus program vagy családi szórakozás! A kicsiket is várjuk gyermekbiciklikkel, nyereg mögé rögzíthető gyereküléssel, utánfutóval, természetesen vannak sisakjaink az ő méretükben is.

Tihanyban néhány emelkedős szakaszba bizony bele lehet futni, de ez ne tántorítson el a bringázástól! Ha nehezen bírod az emelkedőket, arra is van megoldásunk: elektromos-rásegítős kerékpárjainkon ülve meg se kottyan a domb tetejéig felérni!

“Ádámtól részletes útbaigazítást, térképet és defektjavítási továbbképzést is kaptam.
Köszönöm Aktív Pont, visszatérek még!”
TripAdvisor

K. Réka

“Kedves, figyelmes kiszolgálás. A kölcsönzött tandem szuper, Balaton kerüléshez csak ajánlani tudjuk. Korrekt az egész. Köszönjük!”
Facebook

Kriszti

Honnan tudhatod előre, hogy a nálunk bérelt bicikli jó állapotú?

Kerékpárkölcsönzéskor az egyik nagy kétely, ami a legtöbb emberben megfogalmazódik, hogy vajon jó bringát fog-e kapni: könnyű-e tekerni, tiszta, biztonságos, vagy esetleg saras, puha rajta a gumi, le van törve a csengő, recseg a váltó, alig fog a fék. Erre sajnos nincs garancia…kivéve nálunk! Büszkén vállaljuk a teljes ügyfélelégedettséget, ezért ha csalódott vagy a bérelt kerékpár állapotával kapcsolatban, nincs díjfizetési kötelezettséged! Bringáink jó állapotúak, rendszeresen karbantartottak, de ha akármilyen műszaki hiba miatt elégedetlen lennél, nem kell kifizetned a bérlés díját! 

Maradtak megválaszolatlan kérdéseid? Példul, hogy meddig van nyitva a kölcsönző? Milyen kerékpárokat lehet bérelni?

Bérleti díjak

4 óránál rövidebb időre

Egész napra

Kerékpár

3 000 Ft

4 500 Ft

Tandem

4 500 Ft

6 000 Ft

E-bike

6 000 Ft

9 000 Ft

Négy főtől egyedi kedvezményt biztosítunk. Lehetőség van kártyás fizetésre, elfogadunk SZÉP-kártyát is.

Kerékpár bérlésekor aláírásra kerül egy két példányban kitöltött bérleti szerződés (itt megtekinthető), kauciót nem kérünk.

Hívj most!
Térkép